Sponsoravond

Onze sponsoravond is ontstaan uit de gedrevenheid van het personeel om steeds opnieuw op een creatieve manier de school en ons onderwijs te vernieuwen.

Om onze projecten uit te werken beschikken we over onvoldoende financiële middelen. Gelukkig kunnen we rekenen op de hulp van mensen met een groot hart: service-clubs, bedrijven en privé personen. Naast financiële of materiële steun helpen zij ons bij de realisatie van de sponsormenu.

Personeelsleden bezoeken verschillende horecazaken die ons voorzien van hapjes, dranken of kant en klaar gemaakte gerechten. Anderen staan in voor de decoratie en het klaarzetten van de locaties. De volledige organisatie gebeurt door de school.

Met dit sponsormenu willen wij, naast het verwerven van middelen, de school openzetten voor nieuwe geïnteresseerden en reeds aanwezige sponsors. Deze avond is eveneens een bedanking aan allen die onze werking steunen.

Dankzij de vele giften kunnen wij telkens een geslaagde en gesmaakte avond realiseren zonder financiële kosten voor de school. De opbrengst gaat integraal naar projecten ten behoeve van onze leerlingen.

Horecazaken en toeleveranciers die reeds meewerken zijn terug te vinden onder het tabblad sponsors

Wenst u meer informatie over onze projecten of sponsormenu?
Bent u eigenaar van een zaak, lid van een serviceclub of kunt u ons op eender welke manier een handje helpen bij het verwezenlijken van onze dromen en die van onze kinderen?

Dit kan allemaal via projecten@mpipottelberg.be